En lyckad trädfällning

När det gäller det här med trädfällning i Norrtälje så finns det ett företag jag vill rekommendera, klicka här och läs vidare, men läs klart mitt inlägg först, please! Jag känner att jag riktigt växer som människa när mina tips och råd efterfrågas. Det var så här att jag under många år var rätt så osynlig, ingen såg eller la märke till mig och så startade jag bloggen och allt vändes upp och ner. Helt plötsligt har jag fått en uppgift i livet, och jag vill bara krama om er allihopa och säga att jag älskar er alla. Hur som helst så behövde jag för ett tag sedan komma i kontakt med något företag nom trädfällning i Norrtälje. Det var ett träd som hade knäckts i stormen som var i november, ni vet ju vilka skador det blev. Jag hade tur att trädet ramlade över gatan och inte över garaget. En knäckt trädstam som var en 7 till 8 meter hög behövde sågas ner och sedan var det en hel del “avfall” som låg i vägen, på vägen, som behövdes forslas bort och all den hjälp som jag behövde fick jag av JKs Avverkning och Entreprenad som jag gissar hade bråda dagar. I mitt tips-inlägg idag kände jag att jag skulle tipsa er om JKs Avverkning och Entreprenad så att ni som behöver hjälp med trädfällning i Norrtälje inte ska tveka på att höra av er till dem när ni behöver ett kvalitativt företag inom det här området. Nu säger jag hej och hallå och adjökens och så får vi se vad nästa inlägg kommer att handla om, välkomna åter om en liten stund!