En privatsittning hos ett medium

Tjenare, hallå, hej! Det gläder mig att du har klickat dig in på just min blogg för att läsa ett nytt inlägg. I dagens inlägg tänkte jag prata om något så intressant som privatsittning med medium i Piteå, förhoppningsvis blir det intressant att läsa om.

Numera har det blivit mer känt för omvärlden vad ett medium är och vad de arbetar med, men jag tänker att jag drar det lite snabbt så att ni alla är med i svängarna. Ett medium är en person som arbetar med energier och andar, de kan känna av och få kontakt med andar. Det är kort sagt en spirituell person, olika medium arbetar på olika sätt med sin förmåga. Skulle ni vilja veta mer kring vad ett medium är och vad de gör kan ni enkelt söka upp den informationen själva på Google.

Min tanke med dagens inlägg är som sagt att skriva närmare om privatsittning med medium i Piteå, det låter till en början kanske lite allmänt. Men jag kommer utgå ifrån mig och den privatsittningen jag har haft med ett medium. Jag bestämde mig för ett tag sedan att boka in just en privatsittning med medium i Piteå för ett tag sedan. Framför allt för att jag var nyfiken, både på ett medium och dess arbete men också vad det fanns för meddelanden för mig från andevärlden. Privatsittningen var väldigt givande för mig, jag fick en klarare bild av allt kändes det som. Jag vill inte gå in närmare på hur tillfället såg ut, vad som sades till mig och hur jag upplevde mediet jag vände mig till. Utan det jag känner att jag kan säga är att jag fick mycket nya insikter och kunskap som gör att jag verkligen tycker att tillfället var bra för mig. Vill ni själva få en upplevelse med insikt för medier och mediumskapet tycker jag helt klart att ni ska boka in en privatsittning hos ett medium i närheten.