Jag har köpt en vandringsjacka

Hej och god eftermiddag alla trevliga och glada följare som varit med mig på bloggen en tid. Jag hoppas allt är väl med er alla och att ni njuter av sommar, sol och semester. Jag har det bra här uppe i Kiruna, vanligtvis ger jag mig ut i skog och mark när tid finns men nu har jag semester och då är jag ute och vandrar var och varannan dag. Det är viktigt att vara bra klädd och som tur är för oss som befinner oss i Kiruna så finns det möjlighet att köpa till exempel en vandringsjacka eller andra fritidskläder av ett företag som heter Hiking & Company. 

Här uppe i norr bland höga berg och djupa dalar kan vädret skifta plötsligt. Om man ger sig iväg ut i naturen är det a och o att vara klädd på ett sätt så att man klarar av alla väderlekar. Bara under en dag kan man få uppleva egentligen alla årstider på en och samma dag och därför är det ett måste för mig att ekipera mig i bra kläder. Min nya vandringsjacka håller extra hög kvalitet, och om även du vill köpa en vandringsjacka så finns det flera olika modeller att välja på. Det viktigaste när det gäller vandringsjackor är att de är vattentäta, det gäller för övrigt andra kläder också. Jag tycker att Hiking & Company är ett bra företag för de har så många olika plagg att välja på, där kommer du att hitta något som passar dig och dina behov och din livsstil också. Nu ska jag inte säga så mycket mer om detta, men om ni vill kan ni alltid få veta mer om Hiking & Company om ni går in på deras egen sida på nätet.