Trafikskola i Kalmar

Nu ska det bli ett inlägg om att jag har tagit körkort och detta gick så bra tack vare den fina utbildningen som jag fick på en trafikskola i Kalmar. Jag övningskörde bil i några månader med pappa innan jag var började med att ta körlektioner på trafikskolan och min körlärare sa att körprovet skulle bli väldigt svårt. Kalmar har några av de tuffaste körinstruktörerna och en av deras vanor är att upprepa frågan flera gånger vid den inledande säkerhetskontrollen om de tror att du inte förstår den. 

Men efter att ha studerat hårt på en en fantastiskt trafikskola så klarade jag provet lätt! Jag rekommenderar verkligen alla som funderar på att ta körkort att gå på en trafikskola som denna. Priset var inte högt men det var värt varje krona med tanke på att det ökar chansen att klara sig på första försöket och med ett körkort i handen blir hela livet mycket enklare. Hur är det med er egentligen? Har ni körkort? Kan ni inte skriva ett inlägg om en körskolan ni gick på? Har du inte startat en blogg ännu? Lugn, det kan vi ordna. Starta en körskoleblogg i dag och dela med er till oss andra

I somras var jag i England och där var det svårt att köra bil eftersom de kör på motsatt sida av vägen och att veta detta kan rädda ditt liv en dag eftersom det faktiskt är väldigt förvirrande när du är van att köra på den andra sidan.

Om du ännu inte har något körkort kanske du vill ta ett snart och ingen kan rekommendera detta mer än jag för jag vet vilken skillnad det kan göra för er om ni tar körkort.