Målare är ett intressant jobb

Att få jobba som målare, det gillar jag skarpt, och jag har många kunder som jag hjälper i Haninge med omnejd, men det är ett problem bara! Det är sådan brist på målare, så jag tänkte att jag skriver ett inlägg, kanske är det någon som känner för en karriär inom detta område? Det är verkligen ett varierande arbete där man får jobba med väldigt många olika saker, som: inomhusmålning, utomhusmålning och mycket mer!

Det här jobbet är verkligen roligt eftersom alla människor jag arbetar med är trevliga och det är bara intressant att lära känna nya människor. Företaget som jag arbetar för gör saker noggrant, vi vill alltid göra ett bra jobb för våra kunder och jag gillar den här delen av mitt arbete väldigt mycket! Den ena dagen är aldrig den andra lik. Man träffar många olika människor och du får prova olika saker. Jag gillar det verkligen! I förra veckan gjorde vi takmålning i flera badrum i ett hyreshus, och den här veckan ska vi måla en villa utvändigt. Det är en klar fördel om du har en bra fysik, för du kan behöva att stå flera timmar i sträck, men om du är villig att arbeta hårt är det inte svårt. Nackdelen är att många i detta yrke kan få ont i axlar, rygg och armar, men se till att ha en bra ergonomi, så undviker du det. Som jag sa så är det stor brist på målare, inte bara i Haninge, utan överallt, så du kan få jobb direkt och ska aldrig behöva bli arbetslös. Så om du vill söka in på en utbildning, gör det, du hittar utbildningar på nätet, du kan även höra av dig till mig, så ska jag försöka hjälpa till. Så, jag hoppas att du kanske skulle vilja bli en härlig kollega till mig!