Vi har satt in en diskmaskin

Äntligen slipper vi diska för hand för vi har satt in en diskmaskin. Man kanske tror att det är lätt att sätta in en men det beror på vilka förutsättningar som finns i köket. För vår del behövde vi anlita en snickare som sågade till ett nytt köksskåp för att få plats med diskmaskinen och sedan behövde vi även en elektriker som fick dra el, och då behövdes en jordfelsbrytare. Men nu är det klart och vi är supernöjda!

Vi vände oss till en elektriker i Lund som vi har anlitat förr, och visste därför att vi skulle få den hjälp vi behövde. Om du behöver anlita en elektriker i Lund så kan jag varmt rekommendera dem. De är snabba och professionella, och gör alltid ett bra jobb. Och till priser som är mycket rimliga.

Det du kan få hjälp med är alltifrån enkla eljobb till mer komplexa installationer och reparationer. De har många års erfarenhet av allt som rör el, så du kan vara säker på att du får professionell hjälp. Här nedanför kommer det en kommentar!

Så kontakta dem gärna via telefon eller mejl och du hittar kontaktuppgifterna om du klickar dig in på deras egen sida på nätet, och den kommer du till via den länk som jag har lagt in här ovanför.

Kommentar från Elliot: Tack för ditt bidrag! Det kunde dock behöva lite polering, så jag har gjort några förslag i texten ovan som jag skickade via mejl tillsammans med en bild på en diskmaskin för att göra det mer visuellt. 🙂 Så du kan lägga in den om du vill.

svar: Nja, det är inte bilden som är det viktigt utan texten, alla vet hur en diskmaskin ser ut ju så det är nog inte nödvändigt. Men ditt bidrag är mycket uppskattat! Tack! 🙂