Elektriker är ett utvecklande jobb!

Hejsan, det är soligt här i Kristianstad i dag och jag ska ut och greja i trädgården om en stund, för jag har semester från jobbet som elektriker och vill njuta av vädret. Just nu är jag inne och tar en kort paus från grävandet, för det är inte så enkelt som man tror.

Det är ett mycket utvecklande jobb att jobba som elektriker, för man lär sig hela tiden nya saker. Dessutom är det ett socialt jobb, där man möter många olika människor. Jag har jobbat som elektriker i snart 20 år och jag trivs fortfarande mycket bra med det. Det är ett roligt och intressant jobb som aldrig blir tråkigt.

Man får man också en bra lön, och det är viktigt för mig att ha ett jobb som jag trivs med och som betalar bra. Jag ska snart gå i pension, men jag vet inte om jag kommer att sluta jobba helt, för det är ett jobb som jag verkligen älskar. Kanske kommer jag att jobba lite på sidan, bara för att jag tycker det är så roligt.

Det är en stor fördel med jobbet som elektriker att man kan jobba oberoende av var man bor. Jag har flyttat runt ganska mycket i mitt liv, och det har alltid varit enkelt för mig att hitta nytt jobb. Dessutom är det ett jobb som alltid kommer att behövas, så man behöver inte oroa sig för att man ska bli arbetslös.

Jag kan verkligen rekommendera detta jobb, till er som inte vet vad ni vill jobba med. Ta chansen och utbilda er för det är ett fantastiskt jobb! Om ni vill veta mer om jobbet så kan ni alltid söka mer information på nätet, men givetvis kan ni även fråga mig antingen nere i kommentarsfältet eller så skickar ni bara ett mejl.